U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Sponsor in het licht: Kuster Olie


Sponsor in het licht: Kuster Olie

Wat hebben een oliehandel en een voetbalclub gemeen? Genoeg blijkt. Op 1 februari 2014 bestond De Graafschap 60 jaar. Een dag daarvoor werd door Kuster Olie het 'De Graafschap-tankstation' in Doetinchem geopend.

Jan Pieter de Wilde van Kuster Olie vertelt: 'Mijn vader was speler in het eerste team van De Graafschap in 1954. Destijds bestond het team uit allemaal jongens uit de regio. Zestig jaar later openen we dit tankstation. Als Kuster Olie wilden we wat terugdoen voor de regio en iets bijzonders doen rondom de sponsoring van De Graafschap. Voor mij persoonlijk is de cirkel rond.'

Kuster Olie koos bewust voor het sponsoren van de Graafschap. Het regionale aspect speelt daarbij een belangrijke rol. Voor het bedrijf is het een manier om het imago te vergroten binnen de regio en iets terug te kunnen geven aan diezelfde regio. Sympathie creëren voor het bedrijf, dat is de basisgedachte en wens van Kuster Olie, die dat doet in interactie met de club en de supporter. De grote betrokkenheid uit zich dan ook niet alleen in een samenwerking met de club en de opleiding, maar ook met acties voor supporters.

Naast het De Graafschap-tankstation heeft Kuster Olie voor de supporter een kortingspas. De kortingspas geeft recht op extra korting bovenop de pompkorting. Bij winst is elke goal van De Graafschap goed voor 1 cent extra korting op de woensdag na de wedstrijd. Daarnaast bestaan er andere acties zoals de loting van tankbonnen en het voorspellen van de uitslag. Voor het aanvragen van een kortingspas en meer info: www.superolieboeren.nl.

Ook Kuster Olie onderstreept het belang van een jeugdopleiding. Door hun bijdrage aan De Graafschap Pincvision Voetbalacademie willen zij regionale jeugd een kans geven om opgeleid te worden met als uiteindelijk doel spelen voor de selectie van De Graafschap en zo te behouden voor de Achterhoek. Mooi vindt Kuster Olie ook de samenwerking van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie met de amateurverenigingen. De jeugdopleiding onderhoudt nauwe contacten met de voetbalverenigingen in de regio. Daar is de basis voor veel jonge voetballers.

Kuster Olie uit zijn maatschappelijke bijdrage niet alleen door het ondersteunen van voetbal. Middels tanken en sparen kan elke vereniging in de regio ondersteund worden. Leden van verenigingen krijgen een spaarpas; van elke liter gaat 1 cent naar de vereniging. Meer informatie hierover: www.tankenensparen.nl.

Het bedrijf is sinds begin 1970 actief in de oliebranche. Naast diverse brandstoffen levert Kuster Olie ook een groot assortiment smeermiddelen. In de beginjaren werd de landbouw, transport en particulier voorzien van petroleum, huisbrandolie, gasolie en dieselolie. Tegenwoordig zijn de activiteiten uitgebreid met het leveren van producten aan garages, industrie, grondverzet, bouw en een groot aantal (on)bemande tankstations.

Meer informatie:
www.kusterolie.nl

www.superolieboeren.nl

www.tankenensparen.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner