U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Youssef El Jebli houdt vertrouwen: "We geven nooit op"


Youssef El Jebli stak na de verloren wedstrijd tegen VVV-Venlo (4-1) de hand in eigen boezem. Hij zag dat De Graafschap de wedstrijd uit handen gaf, na een tactische omzetting van de thuisploeg. De Superboeren konden daar weinig tegenover zetten.

"We lieten het lopen"

"In de tweede minuut scoorden we al, toen hadden we echt het gevoel dat we ze hadden. Maar na een wissel bij VVV (Ralf Seuntjens, red.) waren we het helemaal kwijt. Elke bal naar voren van VVV was meteen gevaarlijk. Dat was heel matig van onze kant. We lieten het lopen", luidde het oordeel van El Jebli na afloop.

Vol uitvak niet beloond

Het veldspel van De Graafschap was de laatste weken redelijk tot goed. In de tweede helft tegen de Venlonaren was daar echter weinig meer van over. Zodoende kon de thuisploeg uitlopen naar een 4-1 overwinning. El Jebli baalde dat de Superboeren in het volle uitvak niet kregen waarvoor ze kwamen. "We hebben ze niets kunnen geven. Dat is heel zuur. We spelen goed na de winterstop, dat gevoel ben je niet zomaar kwijt."

"We geven nooit op"

Voor De Graafschap staat dinsdagavond een zeer belangrijke pot te wachten; op De Vijverberg tegen FC Emmen. Een overwinning op de Emmenaren is noodzakelijk om zicht te houden op rechtstreekse handhaving. "We móeten winnen. Het is erop of eronder. Het wordt heel moeilijk, maar we geven nooit op."

{asset:35269:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner