U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Unieke samenwerking tussen De Graafschap, AgriBioSource, KWF en KiKa


Unieke samenwerking tussen De Graafschap, AgriBioSource, KWF en KiKa

Begin januari maakten we vol trots bekend dat AgriBioSource zich voor lange tijd aan De Graafschap committeert. Daarbij fungeert het bedrijf komend seizoen weer als hoofdsponsor, ongeacht de divisie waarin de club uitkomt. Vanaf het begin heeft AgriBioSource aangegeven ook maatschappelijk betrokken te willen zijn bij de club en dat heeft geleid tot een unieke samenwerking tussen de hoofdsponsor en de club, waardoor zowel AgriBioSource als KWF en KiKa prominent op het shirt staan.

De Graafschap 'trots' op AgriBioSource

“Waar wij al blij waren met de trouwe steun vanuit AgriBioSource is deze samenwerking eveneens erg mooi. KiKa staat komend seizoen op de voorkant van ons thuisshirt, terwijl KWF de voorkant van ons uitshirt zal sieren. AgriBioSource zal ook prominent op de borst staan. Met deze samenwerking wil het bedrijf aandacht vragen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker en dat maakt ons heel trots op onze hoofdsponsor", aldus algemeen directeur van De Graafschap Hans Martijn Ostendorp.

Maatschappelijk betrokken

“Direct met het starten van ons hoofdsponsorschap hebben wij ook aangegeven dat wij maatschappelijk betrokken willen zijn. Bij de club én in de regio. Na een aantal gesprekken bleek er een mooie samenwerking mogelijk tussen De Graafschap, wij als AgriBioSource en KWF en KiKa. Het doen van onderzoek naar oplossingen tegen kanker vinden wij heel belangrijk. Vanuit ons bedrijf en onze moeder Duynie Group doen er teams mee met de Alpe d’HuZes, vandaar dat deze samenwerking ook perfect past bij onze organisatie”, aldus Sjoerd Hermsen, directeur van AgriBioSource.

KiKa en De Graafschap; gemeenschappelijk motto

“Ik ken De Graafschap als een club die er 100% voor gaat en nooit opgeeft! En dat is ook KiKa’s motto. We gaan voor 100% genezing en doen daar alles voor. We zijn dan ook heel blij met de mogelijkheid om KiKa op de thuisshirts te zetten. Dat versterkt onze bekendheid niet alleen regionaal, maar ook landelijk door de TV-aandacht. Uit de doelstellingen van De Graafschap Verbindt blijkt de oprechte maatschappelijke betrokkenheid voor onder meer kwetsbare groepen en dat is een mooie match met onze doelstelling: meer genezing voor kinderen met kanker. Als voetballiefhebber kom ik heel graag regelmatig langs om als supporter dit KiKa-team aan te moedigen”, zegt Frits Hirschstein, oprichter van Kika.

KWF: "Blij en trots"

KWF-directeur Johan van de Gronden: “KWF is voor het leven en tegen kanker. We financieren kankeronderzoek, zetten ons in voor preventie om kanker te voorkomen, een betere kwaliteit van leven voor mensen die kanker hebben gehad en we willen dat de laatste levensfase menswaardig is. KWF is diep verankerd in de Achterhoekse regio. Er zijn inloophuizen in Doetinchem en Winterswijk, waar mensen terecht kunnen die geraakt zijn door kanker. Ook is Bergh in het Zadel heel actief voor KWF. KWF is blij en trots dat De Graafschap zich aan KWF verbindt.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner