U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Uniek (media) moment bij De Graafschap mede mogelijk gemaakt door:


Uniek (media) moment bij De Graafschap mede mogelijk gemaakt door:

De Graafschap heeft tijdens de thuiswedstrijd tegen Roda JC geschiedenis geschreven. Niet door de 3-0 overwinning, maar door de unieke supportersschare. Na de 1-0 viel plotseling de zware LED boarding, voor de Roodbergentribune, op het speelveld. Scheidsrechter Janssen gaf aan dat hij het spel moest staken, daar de boarding in het speelveld lag. 

Toen de supporters van De Graafschap in de gaten kregen wat er gaande was, werd er direct actie ondernomen. Het zogenaamde D'ran, handen uit de mouwen, werd letterlijk en figuurlijk ten toon gespreid. Ruim 100 supporters kwamen het veld op om de zware LED boarding gezamenlijk te verplaatsen, zodat het spel weer hervat kon worden. Ed Janssen toonde twee dikke duimen naar de tribune en liet de wedstrijd weer beginnen. De beelden gingen de hele wereld over en iedereen sprak over die unieke supporters van de Superboeren. Dus een groot woord van dank aan alle helpers. 

Tevens een groot woord van dank aan onze onderstaande sponsoren, die getoond hadden moeten worden via de LED boarding. Geen negatief woord is gevallen, de meeste bedrijven reageerden enthousiast en gaven aan trots te zijn op de manier waarop dit is opgelost. Hulde!!

logos-boarding.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner