U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Timo Kleinhesselink nieuwe hoofdtrainer De Graafschap Vrouwen


Timo Kleinhesselink nieuwe hoofdtrainer De Graafschap Vrouwen

Timo Kleinhesselink is met ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van De Graafschap Vrouwen. Met de aanstelling van Timo en de rest van de technische staf onderstrepen De Graafschap en MVVA de intentie om toe te treden tot de Eerste Divisie.

“Met Timo halen we een echt voetbaldier in huis”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. Hilde Gerritsen, algemeen manager van de vrouwentak, vult aan: “Timo was onze topkandidaat. Hij heeft veel ervaring als trainer en zowel zijn werkwijze als de ambities passen goed bij onze visie.”

“Al een aantal jaar houd ik de ontwikkelingen bij MVVA/De Graafschap nauwlettend in de gaten”, aldus Timo Kleinhesselink. “Gezien de groeiende populariteit van het vrouwenvoetbal en de vooruitgang die er al geboekt is, voelde dit als een logische volgende stap. Ik kijk uit naar de samenwerking met de staf en speelsters om samen de ambities waar te maken en de club naar een hoger niveau te tillen.”

Assistent-trainers

Kleinhesselink zal geflankeerd worden door assistent-trainers Anouk ter Bille en Twan Meerdink. Ter Bille is ook technisch manager van de vrouwen, Meerdink is op dit moment assistent-trainer van de Meiden Onder 17 en het eerste elftal van RKZVC uit Zieuwent.

Van links naar rechts: Anouk ter Bille (assistent-trainer), Twan Meerdink (assistent-trainer), Timo Kleinhesselink (hoofdtrainer) en Peter Bijvelds (technisch directeur)


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner