U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Theo Hek nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen De Graafschap


Theo Hek nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen De Graafschap

De Graafschap heeft in Theo Hek de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) gevonden. Hek volgt Martin Mos op die acht jaar lang voorzitter was van de RvC van de Superboeren.

Vol ambitie

De 46-jarige Theo Hek is Algemeen Directeur Klantgerichtheid van Canon Business Center Noordoost, OSN Nederland en Repromat. Allemaal bedrijven in de print industrie. De geboren Twentenaar draagt De Graafschap al vele jaren een warm hart toe en is iedere twee weken met één van zijn kinderen op De Vijverberg te vinden. Hek liet in een eerste reactie weten vol ambitie het controlerende en adviserende orgaan met een frisse blik leiding te willen geven. “We gaan mooie tijden tegemoet”, aldus Hek, die net als alle overige RvC-leden de functie onbezoldigd zal invullen.

Negatief eigen vermogen weggewerkt

Met het afscheid van Mos komt een einde aan een periode waar de RvC van de Achterhoekse club in een redelijk vaste samenstelling toezicht hield op het reilen en zeilen van De Graafschap. In die jaren werd een negatief eigen vermogen van enkele miljoenen weggewerkt en promoveerde de club twee keer, maar degradeerde het even zo vaak. Onder het bewind van Mos stond het SamenDRAN-beleidsplan centraal en kon onder meer de jeugdopleiding zich door ontwikkelen, maar werd ook de binding met sponsoren en supporters hersteld.

Dompers

Grote dompers op het gevoerde beleid waren het net niet behalen van promotie in 2020 (KNVB-besluit) en 2021 (doelsaldo) en het afgelopen seizoen waar een tekort van een miljoen euro de plotselinge realiteit bleek te zijn.

Per direct aangesteld

Theo Hek is per direct aangesteld als nieuwe voorzitter en zal de komende RvC-vergadering al als voorzitter zitting nemen.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

vr
17
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner