U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Superboerenquiz, avond der herkenning


In een volle supporterskantine werd woensdagavond, ter ere van het 65-jarig jubileum, door Oldies DTC de Superboerenquiz georganiseerd. Zo’n 60 koppels streden , samen met een zogenaamde VIP, om de titel 'Slimste Superboer'. Uiteindelijk werd het team van oud-speler, en huidige jeugdtrainer Van De Graafschap, Tim Bakens de gelukkige winnaar.

Voor veel bezoekers en deelnemers was het een avond der herkenning. Hoe leuk is het om met je jeugdheld aan een tafel te strijden voor de eer.

Veel oud-spelers maakten hun opwachting, zo waren onder andere aanwezig: Wimke Meijers, Henk Overgoor, Joop Doornebosch, Joop Koenders, Chris- en John Trentelman, Reinder Hendriks, Rene van den Brink, John Leeuwerik, Lowie van Schijndel, Ali Ibrahim, Robin Propper, Edwin Linssen, Lion Kaak, Bryan Smeets, Anton van der Kamp, Theo van Londen en Berry Powel.

Ook tal van andere prominenten sloten aan zoals Bennie Jolink, voorzitter Martin Mos, stadionomroepster Colinda Tromp, Burgemeester Mark Boumans, algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp en de journalisten Mark van Steenbergen, Raymond Willemsen en Freek Jansen.

Uiteindelijk werd het team van Tim Bakens, Nahrenjo Pelgrim en Jeroen Daams verdienstelijk eerste. Freek Jansen, werd samen met Marcel Jansen en Nanco Janssen, tweede.

{asset:34019:url}

{asset:34020:url}

{asset:34022:url}

{asset:34016:url}

{asset:34017:url}

Foto's Oldies DTC en De Graafschap


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner