U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Siem de Jong beëindigt vrijdagavond zijn voetballoopbaan


Siem de Jong beëindigt vrijdagavond zijn voetballoopbaan

Siem de Jong heeft besloten een punt te zetten achter zijn voetballoopbaan. Het duel met FC Den Bosch van vrijdagavond zal de laatste van zijn imposante carrière zijn.

'Droom begon bijna 30 jaar geleden'

"De droom begon bijna 30 jaar geleden naast Stadion De Vijverberg, toen Luuk en ik over het hek klommen om op het oude trainingsveld lekker te voetballen”, aldus Siem de Jong. “Morgen speel ik mijn laatste wedstrijd als profvoetballer in dit mooie stadion. Bedankt daarvoor, het was een eer."

Begonnen in de jeugdopleiding van De Graafschap

Siem begon zijn loopbaan in de jeugdopleiding van De Graafschap, voordat hij de overstap maakte naar de opleiding van AFC Ajax. Bij de Amsterdammers groeide hij uit tot aanvoerder en won hij vier keer de landstitel, een KNVB Beker en de Nederlandse Supercup. Na zijn tijd bij Ajax maakte hij de stap naar het Engelse Newcastle United, PSV, Sydney FC, FC Cincinnati en SC Heerenveen.

Cirkel rond gemaakt

Afgelopen zomer maakte de middenvelder de cirkel rond door voor de Achterhoekse trots te tekenen. Dit seizoen kwam Siem tot 27 duels voor De Graafschap, waarin hij vier keer scoorde en een assist gaf.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

wo
07
jun.
04:27
uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner