U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Sam Roddenhof volgende versterking voor De Graafschap Vrouwen


Sam Roddenhof volgende versterking voor De Graafschap Vrouwen

Sam Roddenhof maakt de overstap naar De Graafschap Vrouwen. Na een avontuur in Texas (Amerika) streek de 18-jarige aanvaller in de winterstop neer bij de beloften van FC Twente in Enschede, maar kiest nu voor de uitdaging bij de Achterhoekse Trots.

'Neusje voor de goal'

"Sam is een echte spits met een neusje voor de goal. Naast haar scorend vermogen, is Sam een spits die graag deel uitmaakt van het spel. Het kiezen van diepte of juist in de bal komen, is een kwaliteit van haar,” geeft technisch manager Anouk ter Bille aan . "Ze heeft altijd tussen de jongens gespeeld. Vorig jaar heeft ze in Amerika een geweldig seizoen gedraaid, waarbij de statistieken erg goed zijn. Dat FC Twente haar wilde houden zegt genoeg. Wij zijn blij dat ze de overstap naar ons maakt”.

'De Graafschap is een hele mooie club'

“Ik wil zoveel mogelijk speelminuten maken om mezelf te ontwikkelen. Mede hierdoor heb ik bewust voor De Graafschap Vrouwen gekozen. De Graafschap is natuurlijk een hele mooie club. Daarnaast vind ik het interessant dat we met een nieuw team starten en ik wil hier graag onderdeel van zijn. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen voor onze doelstellingen te gaan”, geeft Sam aan.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

ma
17
jun.

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner