U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


S.L.O. Praot november 2023


S.L.O. Praot november 2023

Onze S.L.O. (Supporters Liaison officer) Bas Koenders neemt je op deze plek mee rond alle lopende supporterszaken. Vandaag laat Bas zijn licht schijnen over de verplichte buscombi naar TOP Oss en ons komende bezoek aan Quick Boys voor de tweede ronde in de TOTO KNVB Beker.

Verplichte buscombi naar TOP Oss

“Tijdens het vooroverleg over ons bezoek aan TOP Oss hebben wij als club uitgesproken het niet eens te zijn met de beperkingen rondom de wedstrijd. Daarbij hebben we aangegeven dat we actief willen samenwerken en daarbij een plan willen schrijven om de verplichte buscombi om te draaien in een andere, meer bezoekersvriendelijke, vervoersregeling. De combi is opgelegd vanwege het feit dat enkele van onze supporters te vroeg aanwezig zouden zijn geweest de vorige keer, dat er een onaangekondigde sfeeractie is gehouden en omdat er schade zou zijn ontstaan aan het uitvak.

Ons verzoek voor een ander soortige combi is door de lokale driehoek in overweging genomen, maar helaas was dat zonder positief resultaat. Dit hebben we op verschillende manieren en in verschillende gesprekken alsnog proberen om te draaien. Ook onze directie heeft zich hier hard voor gemaakt. Een buscombi-regeling is bedacht om ongeregeldheden te voorkomen en niet om in te zetten als strafmaatregel.

Helaas is de buscombi, zoals jullie al begrepen, blijven staan. Hierop zijn we op zoek gegaan naar een sponsor die wilde bijdragen aan de buscombi, omdat een buscombi-kaart nou eenmaal flink duurde is dan een kaart die je koop als je met vrij vervoer mag afreizen. Vooralsnog hebben we hier geen sponsor voor gevonden. Mochten er echter sponsoren zijn die de support van onze Superboeren mooi vinden en hier een bijdrage aan willen leveren, dan horen we dat graag! Want ondanks de beperkingen hopen we dat er zoveel mogelijk supporters onze blauw-witte trots steunen in Oss. Ik ben ervan overtuigd dat de goede band die er op dit moment is tussen onze mannen op het veld en de supporters op de tribune bijdraagt aan het halen van goede resultaten!

Vanavond, donderdag 23 november, om 20.00 uur zullen we de verkoop voor TOP Oss opstarten.

Bezoek aan Quick Boys

In de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker nemen we het op tegen Quick Boys uit Katwijk aan Zee. Een prachtige club met een fraai complex. Het was bovendien ook fijn om te vernemen dat in het vooroverleg goed te praten was over ons bezoek en dat we daar meer dan welkom zijn. Een mooi en fijn signaal na de situatie rondom ons bezoek aan TOP Oss. Volgende week zullen we de verkoopinformatie voor deze wedstrijd communiceren.

Zodra er weer lopende supporterszaken te melden zijn, zal ik weer een update geven. Tot die tijd kun je altijd bij me terecht voor vragen, mail hiervoor naar supporterszaken@degraafschap.nl.

Samen gaan we de komende periode weer D’RAN!

Bas Koenders
S.L.O. De Graafschap


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner