Poorten Bezelhorst door nieuwe richtlijnen en toename besmettingen weer dicht


Poorten Bezelhorst door nieuwe richtlijnen en toename besmettingen weer dicht

Door de toename van het aantal besmettingen en de nieuw genomen maatregelen van de overheid gaan de deuren van sportpark De Bezelhorst vanaf 29 september weer tijdelijk dicht voor bezoekers.

Dat betekent onder andere dat ouders, supporters en media niet welkom zijn bij trainingen en wedstrijden aldaar. Op deze manier proberen wij de risico's op besmetting te minimaliseren. Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de trainingen van de eerste selectie.

Dit naar aanleiding van het nieuwe pakket aan maatregelen dat het kabinet afgelopen maandag presenteerde om het coronavirus verder de kop in te drukken. Om voor een zo veilig mogelijke omgeving voor spelers en staf te zorgen, is daarnaast besloten een aantal aanvullende maatregelen te nemen.

  • De wedstrijden van het eerste elftal en de jeugdteams worden gespeeld achter gesloten deuren;
  • De thuiswedstrijd van het eerste team tegen NAC Breda op 9 oktober wordt dus gespeeld zonder supporters en sponsoren. Seizoenkaarthouders die een kaart voor dit duel gereserveerd hadden, worden binnenkort geïnformeerd over de verdere gang van zaken;
  • Ook alle trainingen van het eerste elftal en de jeugdteams zijn niet meer toegankelijk voor ouders, supporters, media en andere bezoekers;
  • De receptie van Stadion De Vijverberg is tot nader order gesloten. We zijn bereikbaar via info@degraafschap.nl;
  • Kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis.

Mochten wij nieuwe of aanvullende informatie hebben, dan communiceren wij dat via site en socials.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht