U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Peter Bijvelds nieuwe technisch manager van De Graafschap


Peter Bijvelds nieuwe technisch manager van De Graafschap

De Graafschap heeft Peter Bijvelds aangesteld als technisch manager voor de komende jaren. De 56-jarige Noord-Brabander, op dit moment nog algemeen- en technisch directeur bij TOP Oss, tekent voor twee seizoenen.

Veertien jaar in betaald voetbal

“We zijn blij dat we met Peter Bijvelds een technisch manager met de nodige ervaring hebben kunnen aanstellen, die heeft bewezen met bescheiden middelen een ploeg te kunnen creëren die boven zichzelf kan uitstijgen”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp over de aanstelling van Bijvelds als nieuwe technisch manager. De Noord-Brabander is al ruim veertien jaar actief in het betaald voetbal en was voor zijn tijd bij TOP Oss actief als directeur van FC Den Bosch. “We zochten een technisch manager met een netwerk, die actief en leidend is en voor een frisse wind zorgt”, aldus Ostendorp. “We zien in Peter een verbinder, die de spin in het web wordt aan de voetbaltechnische kant van De Graafschap.”

Scouting weer op poten zetten

De eerste taak van Bijvelds zal zijn om in nauwe samenwerking met het klankbord voetbalzaken – bestaande uit Berry Powel en Freek Jansen – de selectie voor volgend seizoen neer te zetten. Daarnaast zal de nieuwe technisch manager samen met hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser een duidelijke voetbalvisie uitstippelen die de komende jaren leidend moet zijn voor de hele club. En is het de bedoeling om ook het scoutingsapparaat opnieuw weer op poten te zetten, met een mogelijke rol voor oud-spelers van De Graafschap.

'De Graafschap moet het beste uit zichzelf halen'

“Voor mij is De Graafschap uiteraard een prachtige uitdaging”, aldus Bijvelds over zijn aanstelling. “De club kent een ongelofelijk mooie historie en heeft een sterk en sympathiek imago. Aan mij de taak om alle kracht en kennis binnen en rondom de club te mobiliseren. De Graafschap moet het beste uit zichzelf halen. Van mij wordt verwacht dat ik dat samen met iedereen die De Graafschap een warm hart toedraagt voetbalinhoudelijk ga realiseren. Echt samen D’RAN dus!”

Foto: ProShots


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner