U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Oprichting 'De Graafschap Verbindt'


Oprichting 'De Graafschap Verbindt'

Betaald Voetbal De Graafschap B.V. heeft de volgende stap gezet in de maatschappelijke verankering van De Graafschap in de regio. Op maandag 29 juni is bij notaris VWDKN te Doetinchem de stichting ‘De Graafschap Verbindt’ opgericht.

Stichting De Graafschap Verbindt levert graag een kwalitatieve bijdrage in de ontwikkeling van de Achterhoek en aangrenzende regio’s. We hopen een sterke partner te zijn voor ondernemers, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en overheden.

Door middel van regionale maatschappelijke projecten en activiteiten willen we de inwoners uit de regio bereiken. De Graafschap Verbindt is een onafhankelijk platform van (regionale) (ver)binding en stimuleert de kracht van samenwerking. De aantrekkingskracht, de naam en het netwerk van De Graafschap worden ingezet om de regio te versterken.

Het bestuur van Stichting De Graafschap Verbindt bestaat uit vijf leden: Rob Holtslag, Hans Martijn Ostendorp, Ceril Katuin-Verholt, Hans te Lindert en Sabine ten Holder.

Over de bestuurders

Rob Holtslag
Rob woont in Westendorp en is een Achterhoeker met internationale ervaringen. Zo was hij directielid bij Atag Europe, De Mandemakers groep en CEO bij Grando retail. Rob is nu directielid bij Pincvision. Tevens is hij voorzitter van SV Westendorp.

‘Het maatschappelijk belang van De Graafschap is enorm. De Graafschap kan een positieve aanjagersrol hebben en een voorbeeldfunctie vervullen in de regio, voor alle inwoners - jong en oud. Veur altied!’

Hans Martijn Ostendorp
Hans Martijn is geboren en getogen in Dinxperlo. Het burgemeesterschap in Bunnik heeft hij verruild voor de prachtige functie van algemeen directeur bij De Graafschap. Een van de belangrijkste punten bij zijn aanstelling: een blanco agenda om de sociaal-maatschappelijke positie van De Graafschap in de regio te versterken.

'Met de komst van De Graafschap Verbindt gaat een droom in vervulling. Op deze wijze kunnen wij de sociaal-maatschappelijke verankering van De Graafschap in de regio nog sterker maken’

Ceril Katuin – Verholt
Ceril woont in Gendringen en is werkzaam als regisseur & procesondersteuning bij De Stadskamer. De Stadskamer is een innovatieve, voorliggende voorziening voor (arbeidsmatige) dagbesteding. Vanuit haar familie is ze al heel lang betrokken bij De Graafschap en inwoners uit de regio. Kernwaarde in het gezin is dat ze anderen ook op weg helpen in de maatschappij.

‘De Graafschap kan het verschil maken voor mensen en een positief zetje geven in de juiste richting. Samen kunnen wij er zijn voor diegenen die ons het meest nodig hebben’

Hans te Lindert
Hans woont in Aalten en mag in zijn prachtige gemeente ook wethouder zijn met de portefeuilles Onderwijs, Jeugd en Sportzaken. Ook werkt Hans als teamleider bij PONprimair. PON is een vereniging van schoolbesturen voor primair onderwijs in Oost-Nederland.

‘Sport is een belangrijk middel om verbindingen te leggen. De Graafschap kan een sterke rol spelen in het samenbrengen van mensen. Dit biedt maatschappelijk en economisch veel kansen'

Sabine ten Holder
Sabine is in het dagelijks leven de directeur van VAST.Werk in de Achterhoek en Seesing Flex. Ze woont in Lichtenvoorde. Seesing Flex is initiatiefnemer van het platform ‘De Graafschap Werkt’. Met deze website bieden zij Achterhoekse werkzoekenden en bedrijven een platform waarop ze elkaar eenvoudig kunnen vinden, zodat er mooie matches tot stand komen.

‘De Graafschap is een mooi uithangbord voor de regio. Wij hopen net als op de arbeidsmarkt de juiste match te maken tussen inwoners, ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Samen D’RAN.

MVO De Graafschap
De medewerkers van De Graafschap die zich inzetten voor De Graafschap Verbindt zijn:

  • Mariska Bais (coördinator MVO);
  • Michael Ogubai (manager MVO);
  • Odette Dhondt (medewerker MVO).

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over stichting De Graafschap Verbindt? Stuur dan een bericht naar Michael Ogubai: michael.ogubai@degraafschap.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportpark de IJsselweide, Ulft

Logo SDOUC
za
02
jul.
14:30
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner