U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Mooie woorden tijdens de vrijwilligersavond


De jaarlijkse vrijwilligersavond van De Graafschap is weer door honderden vrijwilligers bezocht. Met deze avond wil De Graafschap een blijk van waardering geven aan de mensen die het hele jaar voor de club klaar staan. Hoogtepunt van de avond is toch wel het smakelijke stamppotbuffet dat wordt geserveerd door de spelers en staf.

Na de opening door algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp, was er een moment van stilte voor de mensen die ons in 2017 zijn ontvallen. Aansluitend was er een korte terugblik op een bewogen jaar en bedankte de kersverse directeur alle aanwezigen voor hun inzet.

Jubilarissen

Uiteraard werden de vrijwilligers die al geruime tijd werkzaam zijn voor de club in het zonnetje gezet. Zo mochten Tineke Giesen, Rein Put en Vincent Immink het speldje voor 12,5 vrijwilliger in ontvangst nemen. Tunnes Gierpet en Brian Elizen vierden hun 25-jarig lidmaatschap en Herman Vermeer is zelfs 55 jaar als vrijwilliger actief voor de Superboeren. Ook hij werd verrast met een cadeau. 

Hoof opleidingen Dennis te Braak nam het woord namens de Pincvision Voetbalacademie. Hij benoemde doelman Guus Vaags jeugdspeler van het jaar.

Het smakelijke stamppotbuffet werd opgeschept door de diverse leden van de RvC en het BC bestuur. De spelers en staf brachten het eten naar de hongerige vrijwilligers. Een deel van het kantoorpersoneel stond achter de bar. De avond werd afgesloten met een gezellige nazit. Bij het naar huis gaan ontvingen de gasten nog een lekkere versnapering voor de komende feestdagen.

Foto's: Roel Kleinpenning

{asset:26964:url}

{asset:26972:url}

{asset:26974:url}

{asset:26977:url}

{asset:26978:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner