U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Wedstrijdinformatie MVV - De Graafschap


Wedstrijdinformatie MVV - De Graafschap

Aanstaande vrijdag speelt De Graafschap de eerste uitwedstrijd van dit seizoen tegen MVV. We hebben de beschikking gekregen over 270 kaarten (2/3 van het uitvak).

Helaas zijn er in Maastricht nog altijd zeer weinig parkeerplaatsen beschikbaar. Daarom kunnen wij slechts 70 autokaarten verkopen.

Om toch zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te bieden om onze jongens te ondersteunen, stellen de club en SV Superboeren vanaf het omwisselpunt in Maasbracht bussen beschikbaar voor het laatste gedeelte van de reis. Uiteraard brengen deze bussen je na de wedstrijd ook weer terug naar Maasbracht. Het adres van de carpoolplaats Maasbracht is Sint Joosterweg 5a, 6051 HE Maasbracht.

Voor deze dienst vragen we de supporters die hiervan gebruikmaken een kleine tegemoetkoming in de kosten van € 4,-.

Het bezoeken van deze wedstrijd is alleen mogelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs), dat getoond wordt door middel van de QR-code in de coronacheck-app. Laat je je voor deze wedstrijd testen via Testen voor Toegang? Denk eraan dat een negatieve testuitslag niet langer dan 24 uur geldig is tot aanvang wedstrijd.

VRIJWILLIGE BUSCOMBI: € 26,50 (50 kaarten)

De supportersbus vertrekt om 16.30 uur vanaf het busstation in Doetinchem. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. Je QR-code in de coronacheck-app wordt gescand voorafgaand aan vertrek. Denk eraan ook een geldig ID-bewijs mee te nemen en houd deze gereed bij aankomst om de doorstroom te versoepelen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

AUTOCOMBI: € 10,- (70 kaarten)

Omwisselen bij Carpool Maasbracht tussen 18.30 uur en 19.15 uur. Let op: we hebben slechts 20 parkeerplaatsen bij MVV tot onze beschikking. Dit houdt in dat auto's minstens 3 inzittenden dienen te hebben. Reis je met minder, dan vragen we je het laatste deel van de reis bij medesupporters in te stappen, zodat we de 20 parkeerplaatsen niet overschrijden. Je QR-code in de coronacheck-app wordt gescand voor binnenkomst bij het stadion. Vergeet niet een geldig ID-bewijs mee te nemen en houd deze gereed bij aankomst om de doorstroom te versoepelen.

AUTO/BUSCOMBI: € 10,- (150 kaarten)

Je reist tot Carpool Maasbracht en stapt voor het laatste deel van de reis in de gereedstaande bussen. Deze bussen vertrekken tussen 18.45 uur en 19.00 uur. Je QR-code in de coronacheck-app wordt gescand in Maasbracht. Denk eraan om een geldig ID-bewijs mee te nemen en houd deze gereed bij aankomst om de doorstroom te versoepelen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

VOORRANGSREGELING

Voor deze wedstrijd geldt een voorrangsregeling. Ben je in 2020 naar zowel FC Dordrecht uit als Go Ahead Eagles uit geweest, dan kun je een kaartje kopen vanaf woensdag 11 augustus 2021 om 10.00 uur. Overige club- of seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 15.00 uur hun kaart kopen. De verkoop sluit donderdag 12 augustus 2021 om 12.00 uur. Er geldt een maximum van 1 kaart per persoon en je moet in het bezit zijn van een geldige club- of seizoenkaart.

Alcohol is toegestaan, maar drink met mate. Dronken supporters worden niet toegelaten tot het gastenvak in Maastricht.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner