Mike Snoei kijkt uit naar clash met NEC: "De wedstrijd leeft behoorlijk"


Mike Snoei kijkt uit naar clash met NEC: "De wedstrijd leeft behoorlijk"

De Graafschap vervolgt de competitie, na de 3-2 overwinning op Jong Ajax, komende maandag met een uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen. Er reizen bijna 450 supporters mee naar Nijmegen, die samen met de mannen van trainer Mike Snoei voor een mooie avond moeten zorgen. De coach van de Superboeren kijkt uit naar de Gelderse clash.

Indrukwekkend

Eerst blikte Snoei even terug op het duel met Jong Ajax, waarin hij vanwege een schorsing op de tribune plaatsnam. “De manier waarop we die wedstrijd begonnen, was teleurstellend. Maar dat we het in de tweede helft omgezet hebben is indrukwekkend, dat heb ik vanmorgen nog aan de jongens verteld. We hebben een enorme veerkracht laten zien”, zei Snoei. “We hadden zelfs meer doelpunten kunnen maken. Na de rode kaart hebben we het goed gedaan.”

"Wedstrijd leeft behoorlijk"

Morgen wacht in Nijmegen de wedstrijd tegen NEC. “Ik verwacht dat zij in eigen stadion proberen om het initiatief te nemen. Maar het is een duel op zich, die niet zoveel met de ranglijst te maken heeft. Zeker bij de jongens leeft de wedstrijd behoorlijk. We willen laten zien dat we ook in dit soort duels op de goede weg zijn.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht