U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Mark Diemers verkozen tot Beste Speler 3e periode


De supporters van de Jupiler League hebben Mark Diemers van De Graafschap verkozen tot Beste Speler van de 3e periode. Hij is daarmee de tweede speler in de clubgeschiedenis die in deze categorie een Bronzen Stier ontvangt. Anco Jansen ging hem voor in seizoen 2012-2013 in eveneens de derde periode.

Diemers speelde in de derde periode een belangrijke rol bij de Superboeren, waardoor De Graafschap tot de laatste speelronde kans maakte op de periodetitel. Mark scoorde zes maal en had drie assists. 

Voor de categorie van Beste Speler hebben de trainers en aanvoerders van de clubs uit de Jupiler League een voorselectie gemaakt. De supporters gaven de afgelopen week de beslissende stem aan Mark Diemers. Daarmee bleef hij de drie andere genomineerden Andrija Novakovich (Telstar), Cas Peters (FC Emmen) en ploeggenoot Tarik Tissoudali voor (in alfabetische volgorde).

Acht keer voor De Graafschap
Een blik in de geschiedenisboeken leert dat Diemers de achtste Bronzen Stier ontvangt met een De Graafschap-tintje. Tweemaal won de club de prijs zelf als periodekampioen, tweemaal voor de Beste Trainer (Darije Kalezic en Pieter Huistra), eenmaal voor de Beste Speler (Anco Jansen), eenmaal voor het Beste Talent (Dean Koolhof) en eenmaal voor de Topscorer (Anco Jansen).

Overige stieren: Lukkien, Kadioglu en Novakovich
Vorig week werd al bekend dat de overige individuele Bronzen Stieren voor de derde periode ten prooi zijn gevallen aan Dick Lukkien (FC Emmen) als Beste Trainer, Ferdi Kadioglu (N.E.C.) als Beste Talent en Andrija Novakovich (Telstar) als Topscorer.

De uitreiking van de stier aan Mark Diemers is vrijdag 30 maart voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap - RKC Waalwijk!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner