U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Laatste nieuws rond wedstrijdbezoek tegen NEC


Laatste nieuws rond wedstrijdbezoek tegen NEC

Beste Superboer(in),

Middels dit bericht brengen we je op de hoogte van enkele supportersrelevante zaken.

TOEGANGSCONTROLE HOEKEN STADION

De vorige thuiswedstrijd hebben wij de toegangscontrole versoepeld in/na de rust. Dit is zeer positief verlopen. We zullen het restant van het seizoen dan ook de controle steekproefsgewijs voortzetten bij A-wedstrijden (wedstrijden met laag risico). Aangezien de wedstrijd tegen NEC is aangemerkt als een B-wedstrijd (midden risico), is bij deze wedstrijd de controle in/na de rust één op één.

POORTEN SPINNEKOPPLEIN DICHT NA WEDSTRIJD

Na afloop van de wedstrijd, wanneer de supporters van NEC vertrekken, worden een aantal uitgangen enige tijd afgesloten.

Het betreft de twee uitgangen bij het Spinnekopplein en de uitgang achter de Vijverbergtribune (hoek Vijverberg - Spinnekop). Supporters op het Spinnekopplein kunnen tijdens de afsluiting het stadion verlaten via de Vijverlaan (uitgang hoek Roodbergen - Groenendaal). Bezoekers van het hoofdgebouw kunnen het stadionterrein verlaten via de slagboom bij P1 (hoek Vijverlaan - Zephirlaan).

De poorten sluiten niet direct na afloop van de wedstrijd. We bieden eerst een kwartier tot twintig minuten onze eigen supporters de gelegenheid om het stadion te verlaten.

SUPPORTERSKANTINE DEELS GEOPEND

De nieuwe supporterskantine is voor de eerste keer toegankelijk voor supporters. Omdat de kantine nog niet gereed is (de planning is om de kantine kort na de winterstop officieel te openen), wordt een groot deel van de ruimte afgeschermd. Dit houdt in dat ongeveer een kwart van de kantine gebruikt kan worden. De bar die de afgelopen wedstrijden bij de lichtmast stond, staat nu binnen. De activiteiten op het podium (band, DJ, Man of the Match) vinden nog gewoon buiten plaats.

P-KAARTHOUDERS OMGELEID BIJ KRUISING OOSTELIJKE RANDWEG/TERBORGSEWEG

Parkeerkaarthouders van De Graafschap die via de Oostelijke Randweg of vanuit de stad (Terborgseweg) richting stadion De Vijverberg willen reizen, kunnen op de kruising bij Agelink Uitvaartcentrum niet meer afslaan/oversteken naar de Terborgseweg om aansluitend de Lijsterbeslaan in te slaan.

Om de verkeersveiligheid te waarborgen op deze kruising is, in gezamenlijk overleg tussen de gemeente, politie en De Graafschap, besloten het verkeer via verkeersborden om te leiden richting de Dennenweg. Via deze route zijn de desbetreffende parkeerplaatsen te bereiken.

Wij wensen je een hele fijne wedstrijd toe!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner