U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


KNVB straft De Graafschap met uitduel zonder publiek


KNVB straft De Graafschap met uitduel zonder publiek

De KNVB heeft De Graafschap een straf opgelegd vanwege het afsteken van vuurwerk in de uitwedstrijd bij FC Eindhoven tijdens de nacompetitie vorig seizoen. Daardoor mogen er bij het uitduel met Heracles Almelo van 7 oktober geen supporters van De Graafschap plaatsnemen in het uitvak.

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp deed tijdens de zitting van de tuchtcommissie het woord namens de Achterhoekse club: “Daar heb ik betoogd dat er nu ook mensen gestraft worden voor het afsteken van vuurwerk, die hier helemaal niets mee te maken hadden. Dat vind ik moeilijk om te accepteren. Dat geluid heb ik kenbaar willen maken. Aan de andere kant wisten we dat we een voorwaardelijke straf hadden staan van het spelen van een uitduel zonder publiek. Die straf wordt nu in gesteld, waardoor we bij Heracles Almelo helaas niet gesteund zullen worden door onze supporters. Wel roep ik nogmaals op om te stoppen met het afsteken van vuurwerk in stadions.”

De kaartverkoop voor dit duel zal logischerwijze dan ook niet worden opgestart en het uitvak bij Heracles Almelo zal volgende week vrijdag leeg blijven.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Cambuur stadion, Leeuwarden

SC Cambuur
vr
08
mrt.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner