U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jordy Tutuarima: "Sjoerd kopt 'm heerlijk binnen" (incl video samenvatting)


Jordy Tutuarima was gisteren één van de uitblinkers aan de kant van De Graafschap. De linkermiddenvelder gaf een panklare voorzet op het hoofd van Sjoerd Ars en had even daarvoor ook zelf een goede mogelijkheid om te scoren. 

"We zijn een sterk en volwassen team"

"De eerste 30 dertig minuten speel je ze van de mat af. Maar belonen we onszelf niet, helaas. Dan blijft het spannend. De goal kan ieder moment vallen en dan zie je dat die goal aan de andere kant valt", vatte Tutuarima de eerste helft samen. Het doelpunt viel op een ongelukkig moment, zo vlak voor rust. Maar dat leidde niet tot onrust bij De Graafschap. "We hebben laten zien dit seizoen dat wij niet gek worden van een tegendoelpunt. We zijn een sterk en volwassen team en dat zag je vandaag ook terug." 

"Ik deed alles goed, behalve de afronding"

De Graafschap reeg in de eerste helft de kansen aan één en kreeg ook in de tweede helft nog goede mogelijkheden. Tutuarima kreeg zelf ook een goede kans om te scoren. "Ik denk dat ik daar alles goed deed behalve de afronding. Die bal moet er gewoon in. Dat reken ik mezelf ook aan." Even later was het wel raak met een hoofdrol voor de linkspoot die Sjoerd Ars uitstekend bediende. "Ik versnelde langs de rechtsback op. Dan is zo'n halve boogbal volgens mij de beste optie, aangezien het lastig te verdedigen is. Sjoerd kopte 'm bij de tweede paal heerlijk binnen." 

FC Dordrecht-uit

De multi-inzetbare speler blikte ook alvast vooruit naar aankomende vrijdag. Dan speelt De Graafschap de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. "Als je ziet hoe we vandaag spelen dan moeten we die wedstrijd gewoon winnen. In de Jupiler League kan iedereen van elkaar winnen, maar wij zijn aan onze stand verplicht om daar drie punten te pakken" , aldus Jordy Tutuarima. 

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/nEDaCoJ0Soc


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner