Jong De Graafschap verliest met minimaal verschil van Westlandia


Jong De Graafschap verliest met minimaal verschil van Westlandia

Jong De Graafschap heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Westlandia met 1-0 verloren. De jonge Superboeren waren de betere ploeg, maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken. 

Jan Vreman sprak na afloop van 'zeer onterechte' nederlaag. Zijn ploeg was de hele wedstrijd de betere ploeg geweest, maar kon dit niet omzetten in doelpunten. "Dat maakt het extra zuur" , zei Vreman. Hij zag dat Westlandia nauwelijks gevaarlijk kon worden, maar wel wist te scoren. Dat gebeurde in de 65e minuut. Een voorzet werd terug gekopt bij de tweede paal waarna Spruijt kon binnen tikken. Daarna bleef Jong De Graafschap aanzetten, maar werd er niet meer gescoord. "We hebben genoeg kansen gehad om te scoren. We hadden dit moeten winnen." 

Bij Jong De Graafschap maakte Etemadi voor het eerst sinds lange tijd weer speelminuten en speelde ook Robert Klaasen mee. "Hij heeft goed gekeept en Robert heeft goed gespeeld, net zoals het hele elftal", aldus Jan Vreman. 

Basisopstelling Jong De Graafschap: Etemadi; Konderak, Janssen, Vreman, Van Doorn; Huntelaar, Klaasen, Dusink, Hebbink; Versteeg en Burgzorg.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht