U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jefta Bresser nieuwe Hoofd Jeugdopleiding De Graafschap


Jefta Bresser is per direct de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie. Hij tekent een contract tot juli 2020. De 47-jarige Achterhoeker is geen onbekende bij De Graafschap, zo werkte hij tussen 1993 en 2004 met diverse leeftijdsgroepen bij de Doetinchemse jeugdopleiding. Aansluitend werkte hij als (jeugd) trainer bij PSV, Fulham FC, FC Zenit Sint Petersbrug en was hij bij NEC Nijmegen assistent bij het eerste team. Bresser komt over van NAC Breda, waar hij assistent bij het eerste team was en ook de o19 heeft gedaan.

“Na het plotselinge vertrek van Dennis te Braak hebben we de tijd genomen om op zoek te gaan naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding met ruime ervaring. Met Jefta halen we naar onze mening de ideale man in huis. Hij kent de regio, de mensen en heeft ook in de keuken gekeken bij internationale clubs. Diverse topspelers hebben onder hem gewerkt”, leggen manager voetbalzaken Peter Hofstede en Edo Bosga, voorzitter van de De Graafschap Pincvision Voetbalacademie, eensgezind uit.

“Ik ben superblij en trots dat ik deze mooie functie bij De Graafschap mag invullen. Mijn ervaringen, die ik heb opgedaan in binnen- en buitenland, ga ik gebruiken om onze talenten en jeugdtrainers maximaal te ontwikkelen. We gaan de intensiviteit en de frequentie van de trainingen verhogen. Ik kijk uit naar de eerste kennismaking met eenieder. We gaan keihard aan de slag”, aldus de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding.

Jefta Bresser speelde tussen 1988 en 1992 bij Go Ahead Eagles en Heracles Almelo. Hij doorliep een deel van zijn voetbalopleiding bij De Graafschap.

Foto: ProShots


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

ma
20
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner