U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jeffry Fortes verlengt aflopende contract bij De Graafschap


Jeffry Fortes verlengt aflopende contract bij De Graafschap

De Graafschap heeft overeenstemming bereikt met sterkhouder Jeffry Fortes over het verlengen van zijn contract. De 34-jarige multi-inzetbare speler tekent een verbintenis die hem nog twee jaar langer aan de Achterhoekse trots verbindt.

'Heerlijke voetballer'

“Jeffry is een prachtige kerel en een heerlijke voetballer”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “Waarmee nog heel veel te winnen valt de komende twee seizoenen. Het is een fysiek wonder en ik hoop dat we met hem nog hele mooie resultaten gaan boeken.

'Dit seizoen alles geven'

“Ik heb het enorm naar mijn zin bij De Graafschap en ben daarom erg blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen”, aldus Jeffry. “Sinds mijn komst bij De Graafschap voel ik me enorm thuis en daarom is het mooi dat we eruit zijn gekomen. Samen met de jonge spelers die al stevig op de deur kloppen gaan we dit seizoen alles geven om het afgelopen seizoen snel te doen vergeten en weer te laten zien waar De Graafschap voor staat.”

Elftal van het jaar

Fortes speelde het afgelopen seizoen 42 officiele wedstrijden voor de Achterhoekse trots en was daarin vier keer trefzeker. Daarnaast gaf hij maar liefst acht assist. Ook werd Jeffry verkozen in het elftal van het jaar van de Keuken Kampioen Divisie.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

zo
12
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner