U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "We verdienden meer dan één punt"


De Graafschap-trainer Jan Vreman zag dat zijn ploeg voor het eerst dit seizoen met 0-0 gelijkspeelde. Dat gebeurde op bezoek bij Fortuna Sittard. De ploeg van Vreman moest het in het laatste kwart met een man minder doen, maar had volgens de oefenmeester meer dan het ene punt verdiend.

FOTO: PRO SHOTS / Ronald Bonestroo

Veel meer balbezit

“In de eerste helft vond ik ons heer en meester, daar we veel op hun helft speelden. Zij zakten ver terug, hielden de ruimtes klein. Wij kregen wel wat kansen, maar maakten geen goal. We gaven in de omschakeling ook wat kansen weg. Desondanks hadden we het overwicht, vooral in balbezit. Fortuna wachtte op fouten van ons en probeerde daarvan te profiteren”, analyseerde Vreman.

Beeld verandert door rode kaart

“De tweede helft begonnen we op dezelfde manier. Op een gegeven moment werd het beeld anders, door de rode kaart van Jan (Lammers, red.). Daardoor kregen we het wat moeilijker; Fortuna begon meer te drukken. Desondanks kregen wij kansen, die we niet benutten. Maar aan de andere kant moeten we blij zijn dat Fortuna ook niet scoorde. We gaven in de slotfase wel wat weg.”

"Verdienden meer dan punt"

“Al met al verdienden we, op basis van de gehele wedstrijd, meer dan een punt. Met dat punt zijn we dan ook niet tevreden. Maar we hebben als team wel laten zien dat we er echt voor willen gaan. En dat er, ondanks dat we tegen een team dat lager staat op de ranglijst, geen gemakzucht in het elftal zat”, aldus Vreman tot slot.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner