U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap onderuit in oefenduel met FC Oss


Jong De Graafschap heeft maandagmiddag de oefenwedstrijd tegen de reserves van FC Oss met 3-1 verloren. In Brabant maakten Karim Tarfi en Jan Lammers hun rentree: beide spelers deden een halfuur mee.

Trainer Richard Roelofsen zag dat de beloften van De Graafschap in de eerste helft niet goed speelden. Uit een vrije trap ontstond de 1-0 en bij het tweede doelpunt werd er niet goed verdedigd. De ruststand was 2-0. "We hebben in de eerste helft te snel de lange bal gespeeld, we wonnen geen tweede ballen en hielpen elkaar niet goed genoeg. Vlak voor de rust kregen we de 2-0 tegen. Wat we van tevoren hebben afgesproken, kwam er niet uit en dat is teleurstellend."

Na een uur spelen maakten Jan Lammers en Karim Tarfi – na respectievelijk een hersenschudding en een knieblessure – hun rentree. "Je zag dat er toen meer power kwam en Karim, na een schot vanaf 20 meter, de 2-1 maakte. Vlak voor tijd werd het echter 3-1: een teleurstellende wedstrijd", aldus Roelofsen, die meer kon vertellen over de invalbeurten van Tarfi en Lammers. "Karim is lang geblesseerd geweest en hij zal de komende weken wedstrijdritme moeten op doen. We gaan hem langzaam brengen. Wat Jan betreft, heb ik niet kunnen zien dat hij last ondervond. Hij had de afgelopen weken te maken met een terugslag en we gaan bekijken hoe het de komende dagen gaat."

Opstelling Jong De Graafschap: Yoël Finke; Tom Klein Kranenberg, Mart Raterink (60' Jan Lammers), Tim Linthorst, Tolgahan Cicek (60' Cas van der Wal); Shanti Bedrosian, Aron de Koning, Osama Ben Kaddour, Mart de Jong (60' Karim Tarfi); Martijn Veldhuis en Oguzhan Sahin.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner