U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


In actie voor de jeugdopleiding op 24 november


Op vrijdag 24 november speelt De Graafschap de volgende thuiswedstrijd. Om 20.00 uur trappen de Superboeren in De Vijverberg af tegen FC Eindhoven. Tijdens deze wedstrijd houden we samen met de VriendenLoterij een actie voor de jeugdopleiding.Als jij een lot koopt, gaat de helft van de opbrengst naar de jeugdopleiding van De Graafschap. Je ontvangt direct een cadeau als waardering voor je deelname. En als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische(geld)prijzen!

Achterhoeks voetbaltalent
De Graafschap Pincvision Voetbalacademie is één van de belangrijkste takken binnen de club. Zo spelen bijna alle jeugdelftallen momenteel op het hoogste niveau. We zijn daar erg trots op en willen de komende jaren doorgroeien om meer Achterhoeks voetbaltalent in De Vijverberg te zien spelen.

Jij kunt ons daarbij helpen. Hoe meer fans meespelen met de Vriendenloterij, hoe beter onze club talenten kan opleiden voor het eerste elftal. En het mooie? Een win-win situatie: je maakt kans op schitterende prijzen tot wel €100.000! Ook dit seizoen zijn de medewerkers van de Vriendenloterij weer regelmatig aanwezig rond de thuiswedstrijden van De Graafschap. Als je bij hen aangeeft dat je mee wil spelen, krijg je bovendien een mooi presentje!


De Voetbalacademie steunen?
Jouw club steunen kan ook online via deze link. Speel je al mee met de VriendenLoterij maar nog niet voor De Graafschap? Omzetten is eenvoudig. Een belletje naar de Klantenservice is voldoende. Bel 0900 - 300 1400 en geef aan dat je voor De Graafschap mee wil spelen.


Dank namens onze jeugd!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner