U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Huseyin Dogan en Giovanni Büttner op amateurbasis naar De Graafschap


Huseyin Dogan en Giovanni Büttner op amateurbasis naar De Graafschap

Huseyin Dogan en Giovanni Büttner zullen per direct op amateurbasis uitkomen voor De Graafschap. Beide aanvallers hebben ruime ervaring als profvoetballer en zijn met hun specifieke kwaliteiten een aanwinst voor de huidige selectie.

'Zij gaan alles op alles zetten'

“Zowel Huseyin als Giovanni zijn spelers die ik natuurlijk ken uit het verleden”, legt technisch directeur Peter Bijvelds uit. “Het is goed om te beseffen dat zij een zeer grote investering in zichzelf doen, door bij De Graafschap op amateurbasis ons te komen versterken. Daarbij geldt natuurlijk ook dat een club als De Graafschap een grote aantrekkingskracht heeft. Beiden zijn topfit en kunnen direct met hun kwaliteiten onze selectie versterken. In de gesprekken met de technische staf en op het trainingsveld hebben beide spelers een enorme gedrevenheid getoond en uitgesproken: zij gaan alles op alles zetten om hier te slagen.”

Topscoorder van de KKD

Huseyin Dogan was onder meer topscoorder van TOP Oss in het seizoen 2018/2019 met liefst 21 doelpunten en heeft bewezen gemakkelijk een doelpunt te maken. Giovanni Büttner is een speler met veel snelheid, die goed uit de voeten kan als aanvaller op een van de flanken. Büttner maakte tegen VVV-Venlo zijn officiële debuut voor ons blauw en wit.

'Durf in mezelf te investeren'

“Ik ken De Graafschap uit mijn jaren in het Nederlands betaalde voetbal en heb onder Peter Bijvelds mijn grootste succes gehad. Dat is de reden dat ik het aandurf om in mezelf te investeren en dat ik ga proberen bij deze prachtclub van waarde te zijn”, aldus de speler die overkomt van het Turkse Serik Belediyespor. “Als publieksspeler en wetend dat ik fitter ben dan ooit te voren, zowel lichamelijk als mentaal, voel ik dezelfde drive en scherpte als in mijn topscoordersjaar. Met De Vijverberg en die duizenden Superboeren erachter, heb ik met alle liefde heel veel water bij de wijn gedaan en gaat nu alles op alles om hier te slagen.”

'Dit is ons thuis, onze stad'

Ook Giovanni Buttner is tot op het bot gedreven. “Mijn neef Alexander is natuurlijk overal geweest op de wereld, maar dit is ons thuis, onze stad. We hebben veel gesproken en ik heb hem ook goed gevolgd afgelopen seizoen en ook de eerste wedstrijden. De gedrevenheid die hij heeft en uitstraalt, die heb ik ook. Er is niks mooiers dan in je ‘achtertuin’ samen alles geven. Ik ben snel, durf acties te maken en ben ook gewoon enorm trots om voor de Achterhoek, vrienden en familie in het blauw wit te gaan knallen. Dat ga ik doen ook.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner