U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser vertrekt naar Duitse topclub


Hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser vertrekt naar Duitse topclub

Hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser vertrekt naar de Duitse topclub Bayer 04 Leverkusen. Jefta stond sinds 2018 aan het roer van de jeugdopleiding en had in die jaren verschillende talenten onder zijn hoede die inmiddels sterkhouders zijn in onze eerste selectie.

'Absolute topper'

“Bayer Leverkusen haalt met Jefta Bresser een absolute topper in huis”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. “Hij heeft onze jeugdopleiding laten excelleren en we profiteren met onze eerste selectie daar momenteel enorm van. Ik zal hem persoonlijk zeer missen en ik zie het als een aderlating voor onze club. Op de korte termijn voorzie ik echter geen problemen omdat er een zeer sterk fundament staat. Naar met name volgend seizoen en de verdere toekomst toe hebben we een prachtige uitdaging die we gezamenlijk aangaan. Jefta zal daarbij blijven ondersteunen en ik voorzie dat we ook nog baat gaan hebben bij zijn nieuwe functie binnen een mooie topclub als Bayer Leverkusen! Ik wens hem alle maar dan ook alle succes toe!”

'Vruchten van plukken'

“Ik ben ontzettend trots op mijn tijd bij De Graafschap en die stappen die we samen bij de jeugdopleiding hebben gezet en waar we nu ook bij de eerste selectie de vruchten van plukken”, aldus Jefta. “Bayer 04 Leverkusen is een topclub die in de top 20 clubs van Europa staat. Als je daar dan de kans krijgt, is dat een prachtige uitdaging die ik nu graag aanga. Ik ben ervan overtuigd dat de basis bij de jeugdopleiding goed staat en dat we ook in de toekomst kunnen genieten van talenten uit onze eigen stal.”

Jefta bedankt voor je jarenlange inzet en veel succes met je nieuwe uitdaging!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner