U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Henk de Jong glundert: "Het is feest vanavond" (incl. sfeervideo)


Het is feest op De Vijverberg, waar De Graafschap zaterdagavond met 4-1 van Excelsior won. Hoofdtrainer Henk de Jong was blij dat de feestelijke avond werd opgeluisterd met een driepunter, in het bijzonder voor het jubilerende Brigata Tifosi.

Moeite met Excelsior

"We hebben vorige week goed gespeeld bij Fortuna Sittard, maar hadden vandaag veel moeite met Excelsior, dat goed positiespel speelde en behendige mannen had", begon De Jong. "We hadden mazzel in de eerste helft en moesten daarom ook wat doen in de rust." Bij De Graafschap kwamen Furdjel Narsingh en Erik Bakker binnen de lijnen. "We begonnen de tweede helft goed. Ik vind het ook mooi dat iedereen nu weet wie Furdjel Narsingh is."

Narsingh op de kaart

Narsingh zorgde vlak na rust met een verdekt schot voor de 2-1 en leverde vlak daarna de assist voor de 3-1. "Gelukkig was dat nog op het moment dat we tegen elf man speelden, dat is belangrijk voor ons. Daarna kreeg Excelsior een rode kaart en werd het tegen tien man nog 4-1 en was de wedstrijd gespeeld. De tweede helft was keurig, ook al kwam Excelsior bij vlagen nog tot kansen. Complimenten daarvoor."

"Het is feest vanavond"

"Ik vind het mooi voor onze supporters dat we winnen. En natuurlijk speciaal voor de Brigata Tifosi, een unieke groep mannen met één dame. Wat we hier meemaken, zie je nergens in Europa. Ik ben blij voor hen. Ook de familie Eskes (van Gerben) was aanwezig. Daar heb ik voor de tijd nog mee gezeten en ik beloofde dat we zouden winnen. Dat hebben we gelukkig gedaan. Al met al was het dus een prachtige avond. Het is feest vanavond, maar niet voor ons, want we moeten dinsdag weer tegen PEC Zwolle in de beker. Daarin willen we ook winnen", aldus De Jong.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner