U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Hendriks keert terug in basiselftal van De Graafschap


Hendriks keert terug in basiselftal van De Graafschap

Sam Hendriks keert als centrumspits terug in de basis van De Graafschap in het duel met TOP Oss. De ploeg van trainer Jan Vreman trapt morgenavond om 20.00 uur af op de eigen De Vijverberg voor de wedstrijd tegen de Brabanders.

Eerste spits

Jan Vreman is blij dat hij weer kan beschikken over Sam: “Hij is de eerste spits voor mij. Nu is de clausule uit zijn contract en dat betekent dat hij weer terugkeert en gaat starten als spits.” De oefenmeester is de afgelopen weken beziggeweest met het slijpen aan de speelstijl van de Achterhoekers en geeft aan deze week de accenten te hebben gelegd: “Dan gaat het erom wat je zelf wil doen en hoe TOP Oss waarschijnlijk gaat spelen. Daar ga je dan mee aan het werk. Uiteindelijk gaat het erom dat je moet afwachten waar de ruimtes ontstaan en die benutten.”

Geen Brittijn en Acheffay

De Graafschap moet het in het duel met TOP Oss doen zonder Hicham Acheffay en Philip Brittijn. Beide spelers zijn nog geblesseerd en daardoor niet inzetbaar. TOP Oss is de laatste weken in goede vorm en won achtereen volgens van FC Volendam en Jong PSV. Het duel in Oss eindigde eerder dit seizoen in een 0-3 overwinning voor de Superboeren, dankzij goals van Johnatan Opoku en Devin Haen (2).

Het duel tussen De Graafschap en TOP Oss is morgenavond live te zien via ESPN 3 en te volgen via onze Twitter- en Instagrampagina.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner