U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Geslaagde vitaliteitsmarkt op Stadion De Vijverberg


Geslaagde vitaliteitsmarkt op Stadion De Vijverberg

Woensdagmiddag 2 oktober vond er op De Vijverberg een vitaliteitsmarkt plaats voor mensen met een beperking. Tijdens deze middag vermaakten jong en oud zich met diverse workshops en activiteiten. Het evenement is een initiatief van vier zorginstellingen, Achterhoek in Beweging, het Graafschap College en BV De Graafschap. Ook volleybalvereniging Orion werkte mee aan deze dag.

Om 14.00 uur gingen de poorten van het stadion open voor alle cliënten die bij één van de zorginstellingen (Elver, Estinea, De Lichtenvoorde en Zozijn) wonen. Maar ook mensen met een beperking die thuis wonen, waren van harte uitgenodigd. Na de officiële opening, met onder anderen de burgemeester van Doetinchem Mark Boumans en algemeen directeur van De Graafschap Hans Martijn Ostendorp, kon het feest beginnen. Op diverse plaatsen in en rond het stadion kon men deelnemen aan diverse workshops op het gebied van bewegen, gezonde voeding, ontspanning en technologie. Denk hierbij aan een cursus yoga, behandeling van een schoonheidsspecialiste, een wedstrijd straatvoetbal en het bereiden van gezonde hapjes. Natuurlijk was er ook tijd voor een foto en handtekening met enkele spelers van De Graafschap.

Aan het einde van de middag gingen alle bezoekers met een glimlach op het gezicht huiswaarts. We kijken terug op een super gezellige en leuke middag.

IMG_8296.JPG

IMG_8224.JPG

IMG_8247.JPG

IMG_8303.JPG


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

zo
26
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner