U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Geslaagde eerste Thema-avond “De Aftrap” Achterhoek Younited


Afgelopen zaterdagavond werd, voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap – Helmond Sport, door Achterhoek Younited een eerste thema-avond gehouden voor convenantpartners. Ook scholenpartners, een delegatie vanuit de KNVB en jeugdtrainers van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie waren hierbij aanwezig.

Zo’n 40 belangstellenden, waaronder veel ambitieuze jeugdtrainers uit de regio, waren aanwezig om te luisteren naar de presentatie van Hoofd Jeugdopleiding Dennis te Braak. Zij kregen een interessante inkijk in de visie en werkwijze van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.
Dennis te Braak: “Via deze presentatie willen wij onze convenantpartners een exclusieve kijk in onze keuken geven en een duidelijk beeld geven van hoe wij werken met onze jeugd en wat de plannen zijn voor de toekomst.”

Oud-spelers Rogier Meijer en Leon Broekhof, projectleider thema-avonden en coördinator Talent en Vereniging bij Achterhoek Younited, zijn verantwoordelijk voor de organisatie van deze thema-avonden. “We willen vanaf dit seizoen kritisch kijken naar de invulling van het convenant. Zo zijn we achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten voor onze convenantpartners. Op die manier willen we een echte win-winsituatie en een betere en intensieve samenwerking creëren”, aldus Leon Broekhof.

Aansluitend aan de presentatie van Dennis te Braak verzorgde Rogier Meijer de wedstrijdbespreking. Hij vertelde over de sterke en zwakke punten van Helmond Sport, de trainingsweek van De Graafschap en de tactiek voor de wedstrijd. “Naast de presentatie is het leuk om de mensen een beeld te geven van de voorbereiding op een wedstrijd van ons eerste elftal. Zo konden zij tijdens de wedstrijd momenten herkennen waar afgelopen week op was getraind door Jan Vreman en de spelers. Uiteindelijk hebben we allemaal een mooie wedstrijd met veel goals kunnen zien. Het was een geslaagde avond met veel positieve reacties.”

Ook aanstaande zaterdag is er weer een thema-avond “De Aftrap” in stadion De Vijverberg. “Voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap – Sparta krijgen de genodigden ditmaal een presentatie van George de Jong, voorzitter en initiator van Achterhoek Younited. Deze presentatie zal gaan over het ontstaan van Achterhoek Younited, de fase waarin we nu zitten en de plannen voor de toekomst”, aldus Rogier Meijer.

Leon Broekhof: “Met deze eerste twee thema-avonden willen we onze (convenant)partners informeren over onze basis. Aan de hand van de input en feedback van onze convenantpartners willen we een programma gaan opstellen voor na de winterstop. Dan willen we thema’s gaan behandelen die op dit moment spelen bij onze ongeveer 80 convenantpartners. Op deze manier kunnen we elkaar helpen en beter maken.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner