U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Furdjel Narsingh: "Hebben het als ploeg goed gedaan"


Furdjel Narsingh was misschien wel de gevaarlijkste man aan de zijde van De Graafschap in de eerste helft tegen PSV (eindstand 1-4). Samen met Leeroy Owusu vormde hij een soepele tandem aan de rechterkant. Narsingh stelde ook nog eens Youssef El Jebli in staat om de gelijkmaker op het bord te zetten.

Assist bij 1-1

Door de intenties van beide teams kreeg het publiek op De Vijverberg, met name in het eerste uur, een mooie wedstrijd voorgeschoteld. De Graafschap probeerde PSV pijn te doen waar het kon. Narsingh was met zijn snelheid en dribbels gevaarlijk. In de 21e minuut bediende hij El Jebli op maat, die de 1-1 binnenschoof.

"Positief gevoel"

Narsingh zag dat De Graafschap voetballend beter voor de dag kwam dan tegen AZ. "We moesten het heel compact houden en ik denk dat we goed voetbal lieten zien. Zeker in vergelijking met vorige week. We kwamen dit keer meer aan voetballen toe. Wel een positief gevoel overgehouden aan deze wedstrijd, ondanks dat je hebt verloren. Het is wel PSV, dus het is geen schande. Ik denk dat we het als ploeg goed gedaan hebben."

Kansen tegen topploeg

"Wat we mee moeten nemen, is dat we toch kansen kunnen creëren tegen topploegen in de competitie. Alleen je ziet dat we de doelpunten iets te kinderlijk weggeven, zoals de trainer aangaf. Daar moeten we mee aan de slag", aldus de buitenspeler.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner