U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Finale Kist Cup op de Vijverberg


Finale Kist Cup op de Vijverberg

Na een geslaagde eerste editie staat op vrijdag 3 februari de return van de Kist Cup op het programma. Deze ode aan Simon Kistemaker is een tweeluik tussen Telstar en De Graafschap. De oud-trainer overleed ruim een jaar geleden en was geliefd bij de achterban van beide clubs. De Kist Cup wordt mede mogelijk gemaakt door Unibet.

Succesvolle heenwedstrijd

Onder toeziend oog van de familie Kistemaker eindigde de heenwedstrijd in Velsen-Zuid in 0-1 door een doelpunt van ‘Superboer’ Giovanni Korte. Op basis van het onderlinge resultaat tussen beide ploegen wordt de winnaar van de Kist Cup uitgeroepen. Indien de stand over twee wedstrijden gelijk is, bepaalt de uitslag van het duel tussen Oud Telstar en Oud de Graafschap de winnaar. Dat eerste duel eindigde in 4-0 voor oud Telstar.

Onderzoek naar alvleesklierkanker

Net als in Velsen-Zuid worden er in Doetinchem voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de de wedstrijd verschillende (gezamenlijke) activiteiten georganiseerd. Zo is er een veiling van wedstrijdshirts, verkoop van speciale Kist Cup-merchandise en een loterij. Alle opbrengsten vanuit het evenement komen ten goede aan Support Casper en worden ingezet voor onderzoek naar alvleesklierkanker. De return van de Kist Cup wordt gespeeld om 20:00 uur in Stadion De Vijverberg.

Kaarten voor de Kist Cup zijn binnenkort te koop via onze website. De komende weken wordt via onze socials én op www.unibetimpact.nl/kistcup meer bekend gemaakt over het officiële programma.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/xksZR_Y-Ip8


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

zo
26
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner