U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Download nu onze nieuwe app!


Download nu onze nieuwe app!

Superboeren, wij presenteren met trots een nieuwe De Graafschap App. Met deze applicatie ben je niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws van de Superboeren, ook vind je alle informatie over de stand, speelschema, de selectie en het programma. Alles wat je moet weten in één app!

Dichter bij de club

Ook stem je natuurlijk iedere thuiswedstrijd op de Man of the Match, kun je via de app eenvoudig onze producten op degraafshop.nl bekijken én is het mogelijk om in contact te staan met andere supporters (onder meer door foto’s met een leuk camerafilter naar elkaar te sturen). Download dus snel de Close App om nóg dichter bij onze club te komen.

Ticketkoppeling

Richting het nieuwe seizoen komt jouw seizoenkaart in de app te staan. Op die manier is het gemakkelijker om het stadion te betreden. De twee grote voordelen aan de nieuwe app zijn de ticketkoppeling (denk aan seizoenkaarten en losse kaarten) en de mogelijkheid voor ons om gerichte pushnotificaties te kunnen versturen, bijvoorbeeld naar een specifiek vak of juist alle aanwezige supporters. Daarnaast is de app gebruiksvriendelijker.

Je kunt de app op de volgende manier downloaden:

Klik op de link www.downloadclose.com/degraafschap en download daar de app. Ben je al in het bezit van de Close App? Vul dan de code degraafschap in.

De 'oude' supporters-app wordt niet meer geüpdatet en komt binnenkort te vervallen


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner