De Graafshop geopend voor De Graafschap - Cambuur


De Graafshop geopend voor De Graafschap - Cambuur

Voorafgaand aan de eerste competiewedstrijd van het nieuwe seizoen, tussen De Graafschap en Cambuur, is supporterswinkel 'De Graafshop' geopend voor iedereen in het bezit van een seizoenkaart/geldige toegangskaart voor bovengenoemde wedstrijd.

Van 18.00 tot 20.00 uur is het mogelijk om ondere andere het nieuwe tenue, trainingsshirts en onze nieuwe collectie caps en sjaals te scoren.

Zowel het thuis- als uittenue zijn in de gangbare maten verkrijgbaar, echter is - door de zeer grote vraag tijdens onze Open Dag - de voorraad uitshirts op dit moment nog slechts zeer beperkt. Wanneer je expliciet op zoek bent naar het uitshirt, adviseren wij je dan ook om zo vroeg mogelijk te komen. Nieuwe uitshirts zijn reeds besteld, maar kennen een levertijd van enkele weken.

Onze wedstrijdshirts en overige merchandise zijn op korte termijn nog niet online verkrijgbaar. Wel werken wij hard aan een nieuwe webshop voor ons gehele supportersassortiment, worden de openingstijden van De Graafshop verruimd en zijn onze tenue's naar verwachting over enige tijd ook te koop bij diverse sportzaken in de regio.

De Graafshop vind je op P1, zo'n 25 meter rechts van de hoofdingang van stadion De Vijverberg, en is te bereiken via de grote poort aan de Lijsterbeslaan. Er kan zowel met pin als contant worden betaald.

Voor eventuele vragen kun je terecht bij merchandise@degraafschap.nl.

Supporters die tijdens de Open Dag iets hebben besteld en nog wachten op een nalevering, worden persoonlijk door ons benaderd voor het afhalen van het desbetreffende artikel.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht