De Graafschap zaterdagmiddag op bezoek bij FC Den Bosch


De Graafschap zaterdagmiddag op bezoek bij FC Den Bosch

Na een succesvolle januarimaand begint De Graafschap de maand februari komende zaterdag met een uitwedstrijd bij FC Den Bosch. De Superboeren verkeren in een prima vorm en wonnen de laatste vier wedstrijden. Den Bosch maakt een lastig seizoen door en neemt de negentiende plek in. Afgelopen maandag werd Jack de Gier gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer.

Verleden bij Den Bosch

De laatste zege van Den Bosch dateert van 22 september vorig jaar, toen er thuis werd gewonnen van MVV Maastricht. De onderlinge ontmoeting tussen De Graafschap en de Bosschenaren eindigde in 4-2; Toine van Huizen, Daryl van Mieghem, Elmo Lieftink en Johnatan Opoku maakten de Doetinchemse doelpunten. Van de huidige selectie hebben Danny Verbeek en Ralf Seuntjens een verleden bij Den Bosch. Verbeek speelde zeven seizoenen in Stadion De Vliert en maakte in de zomer van 2020 de overstap naar De Graafschap.

"Moeten alert zijn"

Trainer Mike Snoei blikte vrijdagmiddag vooruit op het duel van zaterdag: "Bij Den Bosch is deze week een nieuwe trainer gekomen. Hij is gepokt en gemazeld, een enorm slimme coach. Met ook een nieuwe speler erbij willen zij de situatie verbeteren - en dat is Jack de Gier vaker gelukt. We moeten dus alert zijn", zei Snoei, die tevreden is met het aantrekken van Melvin Platje. "Hij past goed bij De Graafschap. Dit soort jongens weten wat er gevraagd wordt. We gaan er alles aan doen om hem zo snel mogelijk wedstrijdfit te krijgen."

FC Den Bosch - De Graafschap is zaterdag live te volgen via ESPN (3). Ook via Twitter en Instagram doen wij verslag


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.