U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap wil herstel tonen in duel met Excelsior Rotterdam


De Graafschap wil herstel tonen in duel met Excelsior Rotterdam

De Graafschap wil herstel tonen in het duel met Excelsior Rotterdam na het verlies tegen VVV-Venlo van zondag. De ploeg van Reinier Robbemond trapt vrijdagavond om 20.00 uur af in Rotterdam.

Vaags terug in selectie

In aanloop naar het duel met de Kralingers kan Robbemond niet beschikken over een drietal spelers: “Jeffry Fortes is er natuurlijk niet vanwege zijn deelname aan de Afrika Cup, Danny Verbeek is nog op de weg terug en Joey Konings zit nog in quarantaine. Guus Vaags sluit weer aan bij en het is fijn hem terug te hebben.” Daarnaast sluit ook Mees Kaandorp weer aan bij de selectie.

Rug rechten

De Graafschap wil zich herstellen van de nederlaag tegen VVV-Venlo van afgelopen zondag. “Het is altijd teleurstellend als je een wedstrijd verliest”, gaf Robbemond aan. “We zijn constant aan het analyseren waar we moeten verbeteren. Dat doen we altijd, maar het is duidelijk dat de wisselvalligheid eruit moet. We hebben ons zo goed mogelijk voorbereid op het treffen met Excelsior, zoals we altijd doen.”

‘Weet niet of zij gehavend zijn’

Tegenstander Excelsior Rotterdam kende een tumultueze voorbereiding op het duel met De Graafschap, nadat zondag hun wedstrijd tegen ADO Den Haag werd afgelast vanwege een uitbraak van het coronavirus. “Ik weet niet in hoeverre zij gehavend zijn”, geeft Robbemond aan. “Het is afwachten hoeveel mensen zij missen. Wij zijn er vanuit gegaan dat iedereen bij hen fit is. We willen op dezelfde wijze ten strijde trekken zoals we altijd doen. Dat lukt niet iedere week, maar die intentie hebben we wel. Dat is op de manier zoals we eerder dit seizoen thuis van Excelsior wonnen.”

Het duel met Excelsior Rotterdam is vrijdagavond live te volgen via ons Instagram- en Twitterkanaal.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
21
jan.
20:00
uur
Logo almere
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner