U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap voor vier jaar in zee met Voetbalshop en Nike


De Graafschap heeft een contract voor vier jaar getekend met Voetbalshop.nl voor de levering van alle teamwear van het merk Nike. Hiermee is de club, na twee jaar in Quick kleding te hebben gespeeld, nu weer voor langere tijd terug bij het populaire merk met de Swoosh.

Behalve de levering van alle teamwear en de bijbehorende supportersartikelen, staat Voetbalshop.nl door de vernieuwde samenwerking ook weer 4 jaar garant voor de verkoop van alle merchandise van De Graafschap.

Behalve in De Graafshop, die vooralsnog alleen op wedstrijddagen geopend zal zijn, zijn alle fanartikelen ook 24/7 te koop op www.voetbalshop.nl/degraafschap.

“Wij zijn bijzonder trots ons voor vier jaar aan De Graafschap te hebben kunnen verbinden”, zegt commercieel directeur Roland Heerkens van de Badge Groep, exploitant van o.a. Voetbalshop.nl. “De Graafschap is al jaren een club waar we graag komen en prettig mee samenwerken. Deze overeenkomst bekrachtigt onze goede relatie.”

Volgens algemeen bestuurder Hans Veldhorst van De Graafschap is het nieuwe partnership tussen de club en Voetbalshop.nl & Nike een goede zet voor de club. “Het is mooi dat dit soort sterke merken met ons voor langere tijd een partnership aan willen gaan. De Graafschap is populairder dan ooit tevoren en dus is dit ook een heel mooi moment om deze overeenkomst nu bekend te mogen maken.”

Op de foto vlnr: algemeen bestuurder van De Graafschap Hans Veldhorst, commercieel directeur Roland Heerkens van de Badge Groep en Martine Zuil, directeur commercie en marketing van De Graafschap.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner