De Graafschap reist vrijdag af naar Almere City FC


De Graafschap reist vrijdag af naar Almere City FC

De Superboeren van trainer Mike Snoei vervolgen de competitie komende vrijdag met een mooie pot bij Almere City FC. De wedstrijd in Flevoland is het eerste uitduel van 2020, nadat de ontmoeting met Jong FC Utrecht op De Vijverberg winnend werd afgesloten (2-1).

Twee keer een gelijkspel

In oktober vorig jaar kwamen beide ploegen in Doetinchem niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De meest recente wedstrijd in het Yanmar Stadion tussen Almere City FC en De Graafschap eindigde ook in een remise (1-1). Op dit moment vinden we de Almeerders terug op de tiende positie in de Keuken Kampioen Divisie, met 32 punten uit 21 duels.

Meer ijzers in het vuur

"Almere City is wat laat op gang gekomen, maar ze zijn de laatste weken aardig op stoom geraakt. Ze hebben veel ambitie en er zijn plannen om te promoveren naar de Eredivisie. Het kan wel eens een aardige wedstrijd worden. Als we nu een mooi resultaat halen, begint het er steeds leuker uit te zien", zei Snoei na de afsluitende training in Stadion De Vijverberg.

Onze trainer is blij met de aanvallende versterkingen, Sven Blummel en Giannis Mystakidis. "Sven heeft vijf weken eerder winterstop gehad bij zijn club in Kopenhagen. Hij begint steeds fitter te worden en traint heel sterk. Met ook Giannis erbij hebben we nu meer ijzers in het vuur, vooral voorin. Dat is wel lekker."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht