U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap presenteert AgriBioSource als trotse hoofdsponsor (video)


AgriBioSource Europe BV zal met ingang van het komende seizoen als trotse hoofdsponsor prijken op het shirt van Eredivisionist De Graafschap. Al reeds meerdere jaren is dit van oorsprong Doetinchems bedrijf als sponsor betrokken bij de club. Nu is het ook tijd om deze duurzame relatie verder uit te bouwen en de club ook de komende jaren te ondersteunen. En dat willen zij niet alleen financieel doen.

Ook maatschappelijk betrokken

AgriBioSource, in de volksmond ABS genoemd, wil samen met De Graafschap ook maatschappelijk betrokken zijn. Algemeen directeur van ABS, Sjoerd Hermsen, zegt daarover: "De Graafschap is een echte Achterhoekse voetbalclub. Daar spelen niet alleen sportieve prestaties een grote rol. De club is zich al jaren bewust van de maatschappelijke functie die zij vervult in de regio en daar willen wij bij helpen. Die maatschappelijke betrokkenheid laat zich niet alleen zien in de toegankelijkheid van de spelers en de staf richting de supporters, maar dat uit zich ook in de ondersteuning aan onder meer de ontwikkeling van de jeugdvoetbal, opleidingen en bij de diverse sociale projecten. Een goed voorbeeld hiervan is het vorig jaar gehouden Special Olympics. Daarbij speelde het stadion van De Graafschap, De Vijverberg, een centrale rol. Zo stond niet alleen het stadion ter beschikking maar ondersteunden spelers, staf, vrijwilligers en sponsoren de organisatie en activiteiten. Deze rol willen wij in de toekomst uitbreiden door gezamenlijk projecten op te zetten", aldus een opgetogen Hermsen.

"Heb een blauw-wit hart"

Dat de club uit Doetinchem steeds meer in de belangstelling staat, is voor Hermsen ook een reden om in te stappen. "Voor ons was nu het moment om serieus na te denken over de mogelijkheden. Dat we de samenwerking wilden uitbreiden, stond buiten kijf. Ik heb immers een blauw-wit hart en kwam van jongs af aan al in het stadion. Voor AgriBioSource is het een prachtige kans om ons nog meer te laten zien. ABS ontzorgt bedrijven in de voedingsmiddelen-industrie. Zo zorgen wij er onder andere voor dat een afgekeurde aardappel van Aviko weer als grondstof voor duurzame energie gebruikt kan worden. En mest van onze Superboeren kan weer worden gebruikt als grondstof voor bemesting."

Mes snijdt aan twee kanten

Niet alleen in de Achterhoek, maar in heel Nederland én delen van Europa is AgriBioSource de schakel tussen producenten en de agrarische ondernemer. "We hebben gemerkt dat we veel naamsbekendheid hebben gekregen de afgelopen jaren, mede door onze sponsoring bij De Graafschap. Het heeft ons dus veel kansen geboden. Door nu ook samen meer maatschappelijke projecten te gaan doen, snijdt het mes aan twee kanten. En met door onszelf ontwikkelde duurzame bemestingsproduct Groen Fosfaat, een kunstmest voor onder meer sportvelden, kunnen we De Graafschap ook op de groene mat van dienst zijn."

{asset:35518:url}{asset:35520:url}{asset:35522:url}{asset:35523:url}

{asset:35516:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner