De Graafschap O21 begint 2020 met mooie overwinning op FC Emmen


De Graafschap O21 begint 2020 met mooie overwinning op FC Emmen

De Graafschap O21 won maandagavond de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft. Op Sportpark De Bezelhorst werd het tweede elftal van FC Emmen met 4-1 verslagen. Ebbe Wenting, Joey Lieshout, Jonathan Vergara Berrio en Walid Ould-Chikh maakten de (fraaie) doelpunten namens de Superboeren.

2-0 bij rust

Na een gelijkwaardige openingsfase brak De Graafschap na een halfuur spelen de ban. Wenting zorgde voor de 1-0, snel gevolgd door een prima doelpunt van Lieshout (2-0). Doelman Jordy Rondeel voorkwam vervolgens met een knappe redding een goal van FC Emmen. In de tweede helft was het spelbeeld onveranderd en waren de Doetinchemmers de bovenliggende ploeg. Milan Hilderink was met een kopbal dicht bij de 3-0, net als Dylan Chiazor (schot rakelings naast).

"Zag er goed uit"

De derde treffer werd wél gemaakt door Vergara Berrio, die doelman Stefan van der Lei met een strakke uithaal kansloos liet. Invaller Harry Bakker had de 4-0 op zijn schoen, maar Van der Lei kon ternauwernood redden. FC Emmen kwam via Jafar Arias terug tot 3-1, maar het slotakkoord was voor Ould-Chikh. De behendige aanvaller zette met een prachtig schot de eindstand op het bord: 4-1. Trainer Jan Vreman was tevreden. "Ik heb een groep gezien die voor elkaar geknokt heeft. Ze wilden veel voor elkaar doen, er zaten heel mooie dingen tussen vanavond. Al met al zag het er goed uit."

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-1.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-2.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-3.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-4.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-5.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-8.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-9.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-10.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-11.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-12.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-13.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-14.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-15.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-16.jpg

Jong-DG-vs-Jong-FC-Emmen-7.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht