U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap jaagt thuis tegen FC Dordrecht op nieuwe zege


Na de heerlijke zege in de kraker tegen NAC Breda (1-2), afgelopen maandag, staat de volgende wedstrijd van de Superboeren alweer snel voor de deur. Komende vrijdag speelt de ploeg van trainer Mike Snoei thuis tegen FC Dordrecht, momenteel de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie.

Duel met hekkensluiter

FC Dordrecht behaalde in de voorgaande elf duels zes punten. Zo'n vier weken geleden werd de enige overwinning van het seizoen geboekt; 2-0 tegen NEC Nijmegen. Toch mogen de Schapenkoppen niet onderschat worden. Op bezoek bij Almere City FC kwam Dordrecht onlangs met 0-2 voor (eindstand 3-2) en ook in de uitwedstrijd tegen Excelsior ging de ploeg maar nipt onderuit (3-2).

"Neem Dordrecht heel serieus"

De Graafschap is gebrand op een nieuwe overwinning, om zo de druk op koploper SC Cambuur te houden. "We moeten gewoon winnen", zegt Snoei in aanloop naar de wedstrijd. "Als je Dordrecht onderschat, maak je een waanzinnige denkfout. Ze staan 0-2 voor bij Almere, spelen 1-1 uit bij FC Volendam en maakten het Excelsior enorm moeilijk... Ik neem Dordrecht heel serieus en dat doen de spelers ook. Voordat we aan de bekerwedstrijd van dinsdag tegen Vitesse gaan denken, gaan we eerst serieus met dit duel om."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner