U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap jaagt op zege bij Jong PSV


De Graafschap jaagt op zege bij Jong PSV

De Graafschap wil de nederlaag tegen Jong Ajax rechtzetten door maandag op bezoek bij Jong PSV de volle buit te pakken. De ploeg van trainer Reinier Robbemond trapt om 20.00 uur af op PSV Campus De Herdgang.

Te weinig punten gehaald

Robbemond vindt dat zijn ploeg de laatste wedstrijden te weinig punten heeft gehaald. “Iedere wedstrijd heeft natuurlijk zijn eigen verhaal, maar uiteindelijk moet je tegen deze tegenstanders gewoon meer punten halen. Zeker als je het beeld van sommige wedstrijden ziet, dan moet je daar meer uithalen.” De hoofdtrainer mist tegen de jong Eindhovenaren in ieder geval nog Danny Verbeek: “Guus Vaags doet wel bijna alles weer mee. Elmo Lieftink zal ook ontbreken, die had van de week last van buikgriep. Daarnaast is het nog wachten of Jasper van Heertum en Devin Haen negatief testen. Jasper was er natuurlijk de vorige wedstrijd al niet en Devin testte een dag of zes geleden positief.”

'Moet je niet over zeuren'

De huidige situatie rondom het coronavirus, waardoor er onder meer zonder publiek gespeeld wordt, zorgt ook dat Robbemond het een en ander noodgedwongen moest aanpassen: “Maar daar moet je niet over zeuren. Er zijn mensen in de maatschappij die daar veel grote problemen door ervaren. Voor ons betekent het dat we weer scherper zijn geworden en dat we alles in kleinere groepjes doen. Daar moet je rekening mee houden tijdens trainingen en besprekingen. Dat maakt dingen soms lastig, maar dat is zo. We zeuren er niet over, maar we handelen er naar.”

'Moeten we toeslaan'

Robbemond verwacht tegen Jong PSV een soortgelijk duel als tegen Jong Ajax: “Dat zijn teams die gewoon heel goed voetbal spelen. Het zijn ook ploegen waar minder druk op staat en die kunnen meer risico’s nemen. Bijvoorbeeld in de opbouw. Aan ons is het de taak om de druk op hen hoog te houden. Als we dan de bal veroveren, moeten zorgen dat we toeslaan”

Het duel tussen Jong PSV en De Graafschap is maandagavond live te volgen via ons Twitter- en Instagramaccount.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
21
jan.
20:00
uur
Logo almere
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner