U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap haalt met Elmo Lieftink eerste versterking en verlengt contracten Van Mieghem en Vet


De Graafschap heeft met het contracteren van Elmo Lieftink een eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De middenvelder komt over van Go Ahead Eagles en tekent een contract voor twee seizoenen met een extra seizoen als optie.

De 26-jarige Lieftink speelde eerder bij Vitesseen Willem II en heeft zowel ervaring in de Keuken Kampioen Divisie als in de Eredivisie. Dit seizoen scoorde hij bij Go Ahead al zesmaal.

“Met de komst van Elmo halen wij een speler met ervaring binnen. Wij denken dat hij met zijn kwaliteiten prima past bij een club als De Graafschap. Het is dan ook mooi dat hij voor onze ambitie heeft gekozen”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Ik ben erg blij met De Graafschap als nieuwe club en zie dit weer als een volgende stap in mijn carrière. De gesprekken met de trainer en de directie spraken mij direct aan. We gaan eerst kijken hoe de huidige competitie gaat verlopen, hierin ga ik alles geven voor Go Ahead. Daarna gaat het vizier richting Doetinchem. Het lijkt mij geweldig om op De Vijverberg te spelen”, legt Elmo Lieftink uit.

Daryl van Mieghem en Javier Vet blijven Superboer

De Graafschap heeft de aflopende contracten met aanvaller Daryl van Mieghem (1 seizoen) en middenvelder Javier Vet (2 seizoenen) verlengd. “Over beide spelers zijn wij erg tevreden, zij passen in ons plaatje voor komend seizoen en hebben laten zien een meerwaarde te zijn. Daryl heeft al eerder gemeld dat hij het bij ons erg naar zijn zin heeft en presteert goed. Javier heeft dit seizoen een zeer goede ontwikkeling doorgemaakt. Wij denken dat er nog meer in zit ”, besluit Peter Hofstede.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner