U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap haalt aanvoerder van Jong Vitesse


De Graafschap gaat een contract voor twee seizoenen, met een extra optiejaar, aan met Jesse Schuurman. De 21-jarige multifunctionele middenvelder is afkomstig van Jong Vitesse.

Schuurman speelde sinds 2007 in de jeugdopleiding van de Arnhemmers en debuteerde in augustus 2016 met Jong Vitesse in de Tweede Divisie. Afgelopen seizoen speelde hij 33 wedstrijden namens de beloftenploeg en scoorde daarin acht keer. In het seizoen 2017/’18 maakte Schuurman zijn officiële debuut in het eerste elftal van Vitesse.

Strijd en passie

“Ik zie deze transfer als een mooie stap voor mij”, licht Schuurman toe. “Ik verwacht dat we bovenin gaan meedraaien en ik zie De Graafschap als een mooie kans om mij verder door te ontwikkelen. Hard werken is hier belangrijk, natuurlijk in combinatie met goed voetbal. Ik weet dat de supporters fanatiek zijn en graag strijd en passie zien. Dat past ook uitstekend bij mijn spel.”

“Jesse is op meerdere posities op het middenveld inzetbaar”, zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede. “We verwachten veel van zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons snel stappen gaat maken.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner