U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap gaat vrijdag de strijd aan met Jong PSV


Na de oefenwedstrijd tegen MSV Duisburg en het speelvrije weekend werken de mannen van trainer Mike Snoei toe naar een belangrijk weekend met daarin een dubbele speelronde. Komende vrijdag ontvangen de Superboeren in eigen huis Jong PSV en maandag is Jong AZ in Wijdewormer de tegenstander.

Zege noodzakelijk

Met dertig punten uit veertien duels staat De Graafschap er prima voor in de Keuken Kampioen Divisie. Koploper SC Cambuur kwam één keer vaker in actie en heeft drie punten meer. Een zege op de beloftenploeg van PSV is daarom noodzakelijk om de aansluiting te houden. De Eindhovense talenten hebben het lastig dit seizoen en staan op de zeventiende plek (twaalf punten na veertien duels). Cyril Ngonge is de clubtopscorer met vijf doelpunten van Jong PSV, dat dit seizoen buitenshuis nog geen punten pakte.

'Willen vermaak bieden'

"We hebben de hele week keihard gewerkt in aanloop naar dit duel met PSV. Na Duisburg hebben we een aantal dagen wat gas teruggenomen, maar vanaf maandag heeft iedereen voortreffelijk gewerkt", aldus Snoei na de afsluitende donderdagtraining. "De jongens stonden te trappelen om weer te beginnen. Dat moeten we vertalen in de wedstrijd morgen. We willen vermaken en gaan proberen zo aanvallend mogelijk te spelen. We moeten effectiever zijn in het afmaken van de kansen, daar praten we met elkaar ook over."

Steun jij De Graafschap ook tegen Jong PSV? Scoor snel je tickets...


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner