De Graafschap gaat tegen FC Dordrecht voor vierde uitzege op rij


De Graafschap gaat tegen FC Dordrecht voor vierde uitzege op rij

De Graafschap speelt aanstaande zaterdag de uitwedstrijd bij hekkensluiter FC Dordrecht. De ploeg van trainer Mike Snoei trapt om 16:30 uur af aan de Krommedijk. Bij winst op Dordt neemt De Graafschap de eerste plek over van Almere City FC, dat zondag in actie komt tegen SC Cambuur.

Uitstekende zaken

De Doetinchemmers deden woensdag uitstekende zaken in het inhaalduel met NAC Breda. Op de eigen Vijverberg werden de Brabanders met een 1-0 nederlaag huiswaarts gestuurd (doelpunt Mohamed Hamdaoui). Onze eerstkomende tegenstander - FC Dordrecht - maakt een moeilijk seizoen door en neemt de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie in. Eerder deze week werd afscheid genomen van trainer Harry van den Ham.

"Bij de les zijn"

"Vervelend voor Harry van den Ham dat hij het kind van de rekening is. De mogelijkheden zijn beperkt bij Dordrecht, maar wij moeten de wedstrijd naar ons toe trekken", liet Snoei weten op het persmoment vrijdagmiddag. "Wat heb je aan een prachtige overwinning op NAC als je punten laat liggen in Dordrecht? Het is een gevaarlijke tegenstander, dus wij moeten 100% bij de les zijn. Dat betekent ons eigen spel spelen, doortrekken waar we mee bezig zijn."

De wedstrijd is zaterdag te volgen via onze social media-kanalen en FOX Sports (kanaal 1)


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht