U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap gaat relschoppers hard aanpakken


De Graafschap gaat relschoppers hard aanpakken

De Graafschap gaat hard optreden tegen de relschoppers die na de laatste play off wedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor ernstige ongeregeldheden hebben gezorgd. Dit past op geen enkele manier binnen het imago dat De Graafschap de afgelopen jaren heeft opgebouwd. De mensen die dit hebben gedaan, zijn het niet waard om Graafschapsupporter te heten. Wij schamen ons als club diep voor dit uitschot.

Samen met de politie is De Graafschap al sinds zondagavond druk bezig om op basis van videobeelden alle relschoppers op te sporen. Degenen die zich daadwerkelijk hebben schuldig gemaakt aan geweldpleging, in welke vorm dan ook, zullen niet alleen een straf van de club tegemoet kunnen zien, maar ook een strafrechtelijke vervolging. We doen een dringende oproep aan betrokkenen om zich zelf te melden bij De Graafschap, dat kan via supporterszaken@degraafschap.nl

Ook bij De Graafschap is het een ongeschreven wet dat je als supporter nooit en te nimmer met je handen aan spelers, officials of andere bezoekers moet komen. De mensen die deze ongeschreven wet schenden, zijn niet welkom bij onze club.

De clubleiding beraadt zich nog op stappen tegen de supporters die als eerste het veld hebben betreden en die halverwege de tweede helft zijn overgestoken naar de Groenendaal tribune om zich daar achter het doel van de tegenstander te posteren.

We begrijpen heel goed dat zowel het massale verplaatsen naar de Groenendaaltribune, als het betreden van het veld om eigen spelers te troosten, met goede bedoelingen is gebeurd. Maar het mag niet en het kan niet. En het heeft er indirect voor gezorgd dat ook bezoekers met slechte bedoelingen van de gelegenheid gebruik konden maken om zich te misdragen voor het uitvak.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Cambuur stadion, Leeuwarden

SC Cambuur
vr
08
mrt.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner