U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap en Onverwachte Hoek verlengen premium partnerschap


De Graafschap en Onverwachte Hoek verlengen premium partnerschap

Onverwachte Hoek blijft nog twee jaar langer als premium partner verbonden aan De Graafschap. Daardoor zal de komende jaren het online platform dat wonen, werken en leven in de Achterhoek promoot ook op de borst van de shirts van de Achterhoekse trots prijken.

Met het premium partnerschap creëert Onverwachte Hoek meer bereik en bekendheid voor de Achterhoek als regio om te werken en te wonen. De samenwerking tussen de club en het platform ligt voor de hand. De Graafschap vertegenwoordigt de regio – ook landelijk – met trots en trekt met succes spelers aan van buiten de Achterhoek, naast de eigen jeugd die voortkomt uit de eigen opleiding. Precies zoals ook Onverwachte Hoek mensen vanuit heel Nederland wil overtuigen en helpen de stap naar een carrière in de Achterhoek te zetten. Behalve de plek op de borst van het shirt, tekent de samenwerking zich ook vorm in een eigen Onverwachte Hoek-ruimte in het stadion en diverse evenementen rondom thuis- en uitwedstrijden.

‘Uithangbord van de regio’

“We zijn enorm blij dat Onverwachte Hoek ons vorig jaar koos als een van de uithangborden van hun campagne”, aldus Michael Ogubai, directeur algemene zaken van De Graafschap. “Wie het over de Achterhoek heeft, spreekt ook al snel over onze club, ons stadion en onze trouwe achterban. Het afgelopen jaar hebben we gezien dat deze samenwerking, met alle betrokken partijen die door Onverwachte Hoek worden samengebracht, voor een nog grotere aantrekkingskracht van onze regio zorgt. Daarom zijn we blij dat we gezamenlijk hebben besloten het premium partnerschap nog twee jaar te verlengen. Samenwerken om te laten zien hoe mooi onze regio is om in te leven, wonen en werken; Samen D’RAN!”

‘Nog meer scoorkans in de regio’

“Met deze verlenging zetten we in op nog meer scoorkans in het winnen van nieuwe Achterhoekers voor werken en wonen in onze mooie regio vol innovatieve bedrijven”, aldus Mark Boumans, voorzitter 8RHK Ambassadeurs. “Dat is nodig om onze regio in bloei te houden. Een eerste jaar van Onverwachte Hoek als Premium Partner heeft haar successen laten zien. ‘Never change a winning team’; het is geweldig dat we met ruim 45 partners uit het bedrijfsleven, zorg-, cultuur-, onderwijsorganisaties en gemeenten samen als collectief de Achterhoekse arbeidsmarkt als boeiend speelveld kunnen laten zien. Een speelveld waar het gras dikwijls groener is dan bij de buren.”

Platform voor tekort op arbeidsmarkt

Onverwachte Hoek is vanuit een gedeelde urgentie om nu en in de toekomst goed personeel te vinden. Jaarlijks heeft de regio een tekort van 1.900 arbeidskrachten, voornamelijk in de techniek-, zorg- en onderwijssector. De Achterhoek heeft economische kracht en potentie: er zijn veel innovatieve bedrijven gevestigd en er wordt geïnvesteerd in mobiliteit. Online platform Onverwachte Hoek laat - via ervarings- en bedrijvenverhalen en een actueel vacatureaanbod - zien dat de Achterhoek niet alleen kansrijk is als werkregio, maar ook een van de weinige plekken in Nederland waar je nog groen kunt wonen.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

zo
12
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner